Progrezz biedt hulp aan bedrijven tijdens de Corona crisis

Wij bieden u graag de helpende hand bij de Corona crisis

Progrezz helpt ondernemers bij Corona crisis

      Mijn naam is Adriaan Beirnaert, eigenaar van het bedrijf Progrezz, gevestigd in Goes en Bergen op Zoom. Op deze pagina heb ik diverse onderwerpen beschreven die u kunnen helpen de nadelige effecten van de Corona crisis te beperken. Dit artikel is bestemd voor onze relaties maar ook voor bedrijven welke voor ons (nog) onbekend zijn. Heeft u een vraag, een probleem of wenst u gewoon te sparren? Schroom dan niet om ons te bellen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij u zover als mogelijk helpen. Daarnaast geven wij aan niet-klanten de mogelijkheid om op ‘no cure no pay’ basis hun verzekeringspakket te laten nakijken. Wij merken namelijk dat er op dit moment, door het corona virus, 15-45% teveel aan verzekeringspremies betaald wordt. Hoe dit komt, kunt u lezen  onder besparing op verzekeringen


Wilt u hier meer over weten, laat het ons horen. 

Tot slot wens ik u succes toe in deze onzekere tijden en: blijf gezond.

Adriaan Beirnaert

Besparingen op financieringen

Besparen op leningen

Heeft u een persoonlijke lening en/of een doorlopend krediet? Of wilt u in deze onzekere tijden uw hypotheeklasten verlagen? Progrezz kan u daarbij helpen! Lees er hier alles over.

Besparingen op verzekeringen

Tip en besparen op verzekeringen

Wij van Progrezz willen u graag helpen om tijdens deze crisis uw uitgaven aan uw verzekeringen te beperken. U kunt alles hierover lezen op deze speciale pagina. 

Tijdelijke Steunmaatregelen door overheid

De overheid heeft extra steunmaatregelen genomen om u als ondernemer te helpen tijdens deze onzekere tijden. Dit omdat sommige regelingen nog niet tot op detail bekend zijn, of omdat er nog geen site is waar u deze steunmaatregelen kunt aanvragen. Daarom hebben wij naast de uitleg van de regeling ons beperkt tot het plaatsen van bepaalde links die doorverwezen worden naar rijksoverheid.

U leest er hier meer over: steunmaatregelen ZZP’er en Werkgever