Klanten vertellen over Progrezz: Ingrid Sinke VvE-beheer

In deze rubriek vertellen klanten waarom zij voor Progrezz VVE verzekeringen gekozen hebben. Daarnaast vertel ik over de passie van mijn klanten.

De samenwerking van Progrezz met Ingrid Sinke VvE-beheer uit Middelburg.

 

De passie van Ingrid Sinke VvE-beheer:

Hanco Matthijsse vertelt over de passie van Ingrid Sinke VvE beheerDe passie van Ingrid Sinke VvE-beheer is tweeledig: als eerste natuurlijk het accuraat verzorgen van de dagelijkse bezigheden.
Maar de tweede is net zo nadrukkelijk aanwezig. Het actief deelnemen aan vergaderingen, waarbij de koers van de VvE besproken wordt. De vergaderingen bij actieve VvE’s worden altijd goed bezocht. Dit betekent dat waar veel mensen zijn, er ook veel meningen zijn. Het is  altijd een kunst om leden mee te krijgen in de koers die de VvE wil opgaan.

Wie is Ingrid Sinke VvE-beheer?

Ingrid Sinke VvE-beheer is al meer dan 30 jaar actief als VvE beheerder in Zeeland. Van oudsher zijn zij dan ook een autoriteit op het gebied van het beheren van Vereniging van eigenaren. Met een team van 9 personen zijn zij dagelijks aan het werk om het beheer van diverse VvE’s  in goede banen te leiden. Ondanks de groei van het bedrijf zijn zij nog steeds laagdrempelig. Zij zijn ook een aanspreekpunt voor vragen van VvE’s, die (nog) geen klant zijn. Bij Ingrid Sinke VvE-beheer hoeft men niet uitsluitend op afspraak langs te komen. Gewoon binnenstappen kan gelukkig ook!

 

De diensten van Ingrid Sinke VvE-beheer

Die diensten bestaan uit de traditionele werkzaamheden, zoals het beleggen van vergaderingen, het mede opstellen van het meerjarenplan en de overige administratieve werkzaamheden. Zelf zijn ze ook werkzaam als bestuurders van diverse VvE’s. Deze combinatie van verantwoordelijkheden kan voordelig zijn bij zeer kleine VvE’s en indien er bij een VvE een wijziging in de koers dient te komen.

 

Waarom past Ingrid Sinke VvE-beheer/ Leegemaate VvE beheer bij Progrezz Risicobeheersing en bedrijfsverzekeringen

Ingrid Sinke VvE-beheer is een dynamisch bedrijf. Met meer dan de 140 VvE’s die zij beheren, zijn er regelmatig overlegmomenten nodig. Waarom is de samenwerking van Progrezz met Ingrid Sinke VvE-beheer naar tevredenheid? Progrezz geeft vrijblijvend advies over de verzekeringen van de VvE’s. Verzekeren is meer dan het inkopen van polissen. In iedere verzekering staan voorwaarden en clausules. Om deze te beoordelen worden wij door VvE bestuurders regelmatig uitgenodigd voor het maken van een Risicobeheersing Rapport. Wij inventariseren als second-opinion voor u of u aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Daarnaast adviseren wij over de gevolgen van asbest. Dit niet alleen voor het pand van de VvE, maar ook de impact die asbest heeft op het moment dat elders in de straat asbest vrij komt. Het is vervelend als de ondernemer van een commerciële ruimte de schade bij u zal verhalen omdat dit pand gesloten wordt doordat er mogelijk asbest voor zijn bedrijf ligt.

 

P.S. Wist u dat…?

… bij een dak reparatie of ander werk wat op hoogte gedaan wordt, de VvE moet zorgen dat de partijen die zij inhuren, gebruik maken van adequate tijdelijke valbeveiliging (steigers, hoogwerkers, tijdelijke hekwerken etc.)?

… de VvE erop moet toezien dat het reparatiebedrijf op de juiste manier gebruik maakt van de aanwezige permanente valbeveiliging?

… dat een VvE aansprakelijk kan worden gesteld als bovenstaande voorwaarden niet zijn nageleefd?

Progrezz noemt dit Risicobeheersing; door dit soort voorwaarden van te voren duidelijk in kaart te brengen, bevorderen wij de nachtrust van bestuurders van de VvE ‘s.

[button text=”Bent u VvE bestuurder? Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.” link=”https://progrezz.nl/contact/” style=”primary” size=”large” target=”_self” display=”block” icon=”no”]